Baca ini dulu ya :)



Salam ^___^...terima kasih kerana singgah di blog hunny. Singgah, singgah juga. Baca, baca juga...tapi, hunny mohon, untuk mengingatkan diri hunny juga, agar janganlah blog ini dibaca sehingga anda mengabaikan kewajipan yang lebih utama. Hunnya tak mahu di akhirat nanti Allah tunjukkan pada hunny dosa hunny akibat menyebabkan ramai orang tinggalkan atau lengahkan solat, tak nak tolong ibu, tak buat kerja rumah, tak semak kerja murid, tak layan suami dan macam-macam lagilah...Jadi, kita beringat-ingat, berpesan-pesan ya. Allah suka lebih suka apabila kita bersederhana dalam sesuatu amalan, asalkan istiqamah dalam melakukannya :)...

Thursday, November 4, 2010

SELAMAT HARI LAHIR PINGU!!!

...saya sayang kamu...

1 November ya tek, hari ulangtahun kelahiran pingu..boh imagine yang tok.












tidak sama sekali!hehe...bday 'si dia' laaa.....ya pun pelu padah ka??paham2 la..(ok..abaikan)
lepas beberapa kali fikir, last2 hunny buat keputusan mok polah sumthing yang hunny buat sendiri untuk bday 'si dia'.hmm..mula-mula polah checklist.

1. jahit2 - out
2. painting - out
3. handy craft - out

suma pun out. bukan apa, belum blaja gik dan siapa yang kenal hunny, taula yang 'tangan seni' hunny nang ke laut. sik payah la nak imagine hunny lukis potret ke apa. Picasso pun pening mun nya nangga. last2, hunny decide mok polah benda paling 'terer' hunny polah iaitu~MAKAN....an. (terer ka...T_T)hehehe....tapi apa???

lama juak hunny bertafakur pke nak polah apa..last2, hunny decide nak polah~















CUPPY CUPCAKES!!! comel kan?comel kan?kan..kan..kan...(ok, abaikan gedik)malangnya, cupcake yang comel kat atas ya bukan hunny yang polah...ambik dari internet jak..wuuuu...

yang hunny polah...ke laut la juak...first timer nak(alasan la)ok, mun nak kutuk, kutuk jak..huhuhu...ikhlas mok sharing tok..nah, tok yang hunny polah:















sik caya ka???aduh....sedihla hunny orang sik caya..hunny pun sik caya~wuuuu

ok, hunny tipu...hehehe...tokla yang sebenarnya~




laugh of u want to...huhuhu...sapa dapat detect apa mesej hunny kat cupcake tok nang tererle..hunny blanja aiskrem ice-pop sigek.hahaha...



anyway~to my one and only pingu, you are the sweetest thing...happy birthday^_^



1 comment:

hasmizam abu talip said...

haha aku dpt detect ai~ msg nya berbunyi:
"bupday has mesti polah tok hahaha"
~larikkk!!!!